Over SDL

ZO SNEL MOGELIJK WEER TERUG NAAR EVENEMENTEN MET DE ERVARINGEN UIT HET SMART DISTANCE LAB

In het Smart Distance Lab werken techbedrijven en organisaties uit de evenementensector samen met onder andere wetenschappers van de TU Delft en de Universiteit van Amsterdam. Samen proberen zij op basis van wetenschappelijk onderzoek een beter inzicht te krijgen in het veilig organiseren van evenementen, met een zo laag mogelijke kans op coronabesmetting.

Het lab is opgezet naar aanleiding van een challenge die eerder dit jaar werd uitgezet door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hierbij werd op zoek gegaan naar slimme ondernemers met het beste concept om protocollen tegen coronaverspreiding tijdens evenementen te kunnen testen.

EEN KUNTBEURS MET HET WERK VAN DE 28 BESTE AFSTUDEERDERS UIT 2019 EN 2020

Een van de belangrijkste onderzoeken van het Smart Distance Lab heeft plaats gevonden tijdens SDL – The Art Fair, van 28 t/m 30 augustus. Tijdens deze expositie was het afstudeerwerk te zien van de beste afstudeerders uit 2019 en 2020. Kijk voor meer informatie over Smart Distance Lab The Art Fair hier

Smart Distance Lab team
Maya van der Steenhoven
Meier Boersma
Zuzana Wilms

Het Smart Distance Lab wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Partners:

De Kromhouthal, SVP Sfeerbeheer, Universiteit van Amsterdam, Sentech, TU Delft, Centillien, Copsonic, Stager, Games for Health, NederlandWerktDoor.TV, TNO, KNVB, Beurs van Berlage en vele anderen om te zoeken naar nieuwe testlocaties en testevents.