Bezoek het smart distance lab

BEZOEK HET SMART DISTANCE LAB

28 – 30 AUGUSTUS

Veruit het belangrijkste onderdeel van het Smart Distance Lab bent u, gewaardeerde bezoeker. Wij nodigen u graag uit om langs te komen tijdens één van de drie expositiedagen van SDL – The Art Fair, te weten 28, 29 en 30 augustus. Hier kunt u het werk bekijken van de 28 beste, onlangs afgestudeerde kunstenaars. Er is catering aanwezig.

Via deze website koopt u een ticket voor een tijdslot. 

Uiteraard houden wij ons aan de geldende regels met betrekking tot Covid-19. Zo dient u zich vooraf te registreren voor een tijdslot. We hebben een maximumcapaciteit ingesteld, dus het is aan te raden om hier niet te lang mee te wachten. Verder verzoeken we u uiteraard om anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers en de algemene instructies van de organisatie te volgen. 

Tijdens uw bezoek kunnen we u vragen om mee te werken aan bepaalde onderzoeksmethoden, zoals het dragen van een badge of mondmasker. Ook kan u worden verzocht een vragenlijst in te vullen. We gaan ervan uit dat u bij het bezoeken van het Smart Distance Lab bereid bent om aan deze dingen mee te werken.

 

Openingstijden Smart Distance Lab

Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231 Amsterdam

Vrijdag 28 augustus 13:30 – 20:00

Zaterdag 29 augustus 11:00 – 19:00

Zondag 30 augustus 11:00 – 18:00